Logicworks Nieuwsbrief


Beste relatie,

Regelmatig informeren wij onze relaties over nieuwe ontwikkelingen, productupdates en evenementen. Wij vinden een goede relatie met u belangrijk. Indien u informatie van Logicworks niet langer wenst te ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig via de link onderaan deze nieuwsbrief afmelden.

 
Logicworks CRM 5.1

Logicworks CRM 5.1, nog mooier, nog beter, nog eenvoudiger
De nieuwe release Logicworks CRM biedt vele verbeteringen met name op het gebied van gebruiksbeleving en -gemak. Zo zijn er nieuwe thema's toegevoegd die de look & feel van Outlook 2007 benaderen en is met deze release nieuwe functionaliteit toegevoegd.

In de praktijk bleek bijvoorbeeld de contacthistorie van een lead vaak zeer nuttige informatie te bevatten voor het verdere verkooptraject. Daarom wordt bij het omzetten van een lead naar een verkoopkans de lead-historie nu automatisch gekoppeld aan deze nieuwe verkoopkans. Dit scheelt tijd en biedt direct een nog completer relatiebeeld. Tevens hebben we de mogelijkheid aan de job server toegevoegd om grote hoeveelheden emails gedoseerd uit te sturen, iets wat in deze tijd van 'spam-verdenking' door veel providers wordt vereist. U hoeft nu uw planning maar in te geven en de job server doet de rest.

Voor een compleet overzicht van de wijzigingen en nog veel meer informatie kunt u hier terecht.

 
Graphon Go-Global

Werken waar je wil
Logicworks CRM wordt door onze klanten geprezen om haar gebruiksvriendelijkheid en compleetheid. Daar kan vanaf nu nog een derde kwaliteit aan worden toegevoegd: mobiliteit. Doordat Logicworks CRM nu web-toegankelijk kan worden gemaakt, kunt u op een eenvoudige manier ook vanuit huis of andere locatie uw applicatie gebruiken. En dat zonder verlies aan gebruiksvriendelijkheid. Om dit te kunnen bereiken, heeft u slechts de bewezen Go-Global software nodig.

Voor een eenmalig bedrag van €199,- per gebruiker en jaarlijks onderhoud voor €35,- per gebruiker, kunt u op afstand net zo prettig werken als op kantoor. Ook de integratie met MS Office behoort tot de mogelijkheden. Alles beveiligd en met een uitstekende performance. Ook met een Mac bent u zo in staat om Logicworks CRM te gebruiken.

Neem contact met ons op voor uw specifieke mogelijkheden of voor inloggegevens om het gemak zelf te ervaren, want zien = geloven!