Logicworks Nieuwsbrief januari 2011

Beste relatie,

Allereerst willen wij u hierbij een gezond en succesvol 2011 toewensen en onze klanten bedanken voor het vertrouwen in Logicworks, het afgelopen jaar. Wij vinden een goede relatie met u belangrijk. Indien u informatie van Logicworks niet langer wenst te ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig via de link onderaan deze nieuwsbrief afmelden.
 
Logicworks CRM
Zoals u van ons gewend bent bevat de laatste release van Logicworks CRM weer diverse nieuwe functies. Zo is bijvoorbeeld Workflow automatisering toegevoegd, wat u in staat stelt marketing, verkoop en klantenservice processen en procedures te automatiseren.

Ook op het gebied van gebruiksgemak zijn weer een groot aantal verbeteringen doorgevoerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: met het nieuwe postcodecheck veld wordt na invoer van de postcode + huisnummer automatisch het complete adres ingevuld, een prullenbak functie waarmee gebruikers per ongeluk verwijderde gegevens weer kunnen terugzetten en de Jobserver die vanaf deze versie ook als Windows service op uw server kan draaien.

Tenslotte is nog het vermelden waard dat enkele bestaande functies, waaronder de importwizard en grafische analyse nu beschikbaar zijn in alle Logicworks CRM edities.

Een volledig overzicht van de wijzigingen kunt u nalezen in de Release Notes op de website. Ook kunt u via de website een gratis demoversie van Logicworks CRM downloaden, zodat u zelf de mogelijkheden van onze CRM oplossing kunt ervaren.
 
Logicworks CRM
De nieuwe Logicworks CRM module Workflow Management stelt u in staat efficiënter en productiever te werken door marketing, verkoop en klantenservice processen en procedures te automatiseren. De workflow bewaakt zelfstandig de voortgang van processen, actualiseert de relevante gegevens, informeert uw relaties en waarschuwt de juiste medewerkers op het juiste tijdstip.

Meer informatie over de Workflow mogelijkheden in Logicworks CRM vindt u hier.
 
Logicworks CRM
Hieronder vindt u enkele oplossingen voor recente vragen op het Logicworks CRM forum: