Logicworks CRM nieuwsbrief

Beste relatie,

Regelmatig informeren wij onze relaties over nieuwe ontwikkelingen, productupdates en evenementen. Wij vinden een goede relatie met u belangrijk. Indien u informatie van Logicworks niet langer wenst te ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig via de link onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven.
Nieuwe Logicworks CRM release
De nieuwe Logicworks CRM release biedt weer veel verbeteringen op het gebied van gebruiksbeleving en -gemak. Zo kunt u nu bijvoorbeeld offertes en facturen automatisch per e-mail verzenden en kan een Word-document met 1 muisklik als PDF-bijlage worden verzonden.
Een veelgevraagde verbetering is de mogelijkheid personen met verschillende functies aan meerdere bedrijven te koppelen. Hierdoor is het niet meer nodig contactpersonen dubbel in te voeren in Logicworks CRM. Tijdens het samenvoegen worden deze contactpersonen - afhankelijk van hun functie - op een juiste wijze geadresseerd.

Binnen de projecten kan nu gebruik gemaakt worden van zowel voorschotnota's als uursoorten. Ook is een factuurwizard ontwikkeld, waarmee de periodieke facturatie van projecten sterk wordt vereenvoudigd.

Een volledig overzicht van alle verbeteringen vindt u in de Release Notes op de website. Via de website kunt u tevens een demoversie van Logicworks CRM downloaden, zodat u zelf de nieuwe mogelijkheden van Logicworks CRM kunt ervaren.
Ook online werken met Logicworks CRM?
Door de toegenomen mobiliteit van medewerkers en het uitstekende Nederlandse mobiele netwerk krijgen wij regelmatig de vraag of het ook mogelijk is Logicworks CRM online te gebruiken. Hierbij verwacht men uiteraard wel dezelfde gebruiksvriendelijkheid en het gemak dat men gewend is van Logicworks CRM.
Om het online werken met Logicworks CRM snel en op eenvoudige wijze mogelijk te maken zijn wij enkele jaren geleden een samenwerking aangegaan met GraphOn. Met hun product Go-Global kunt u Logicworks CRM binnen 15 minuten web-toegankelijk maken. Medewerkers kunnen vervolgens direct online aan de slag, zowel op hun Windows PC, Mac als iPad.

Beschikt u niet over een eigen server, maar wilt toch online samenwerken met uw collega's? Overweeg dan uw Windows omgeving te verplaatsen naar de Cloud. Onze partner NSO biedt met Uw Bureaublad een complete online werkplek, inclusief Microsoft Office en Logicworks CRM. Met een thin-client, pc of laptop en een internet verbinding heeft u op een veilige en flexibele manier toegang tot uw e-mail, documenten en bedrijfsapplicaties.

Meer over onze online CRM software oplossingen leest u op onze website .
Vraag en Antwoord
Hieronder vindt u enkele oplossingen voor recente vragen op het Logicworks CRM forum: