Logicworks CRM nieuwsbrief

Beste relatie,
Regelmatig informeren wij onze relaties over nieuwe ontwikkelingen, productupdates en evenementen. Wij vinden een goede relatie met u belangrijk. Indien u informatie van Logicworks niet langer wenst te ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig via de link onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven.
INTRODUCTIE ACTIE
Logicworks introduceert een nieuwe CRM module: E-mail Service Provider integratie.
Tot eind 2011 bieden wij deze module aan voor slechts €150,00 in plaats van €195,00. En activeert u uw nieuwe YMLP account met onze promotiecode AZAVH7, dan bespaart u ook nog eens 15% op uw maandelijkse YMLP kosten. Verderop leest u meer over deze module.
Logicworks CRM 7.1
Deze nieuwe Logicworks CRM release biedt diverse verbeteringen op het gebied van gebruiksbeleving en -gemak. Zo is een nieuw veldtype 'image' beschikbaar, zodat u eigen afbeeldingen kunt toevoegen aan de vensters. En in de groepsagenda hebben gebruikers nu een eigen achtergrondkleur en zijn extra signaalkleuren toegevoegd aan de afspraken.
Naast de integratie met de e-mail service provider YMLP is een opvallende uitbreiding in Logicworks CRM de directe toegang tot de Logicworks Klantportal. Via onze Twitter en Facebook pagina's zullen we iedereen voortaan beter kunnen informeren over eventuele hotfixes en updates, zodat klanten deze direct kunnen downloaden via de klantportal.
Een volledig overzicht van alle verbeteringen vindt u in de Release Notes op de website. Via de website kunt u tevens een demoversie van Logicworks CRM downloaden, zodat u zelf de nieuwe mogelijkheden van Logicworks CRM kunt ervaren.
E-mail Service Provider integratie
Logicworks CRM is bij uitstek geschikt voor het efficiŽnt en optimaal beheren van uw relaties. En hoewel de e-mailwachtrij functie het verzenden van bulk e-mail mogelijk maakt, heeft deze werkwijze enkele beperkingen. Daarom is ervoor gekozen Logicworks CRM te integreren met enkele e-mail service providers.
E-mail service providers bieden op commerciële basis e-mail marketing diensten aan. Daarnaast bieden zij klanten de mogelijkheid verzonden e-mailberichten te volgen en krijgt u middels statistieken direct inzicht in het resultaat van uw direct e-mail acties.
Het beheren van uw relaties in zowel Logicworks CRM als bij een e-mail service provider is natuurlijk omslachtig. In deze nieuwe versie van Logicworks CRM zijn daarom standaard voorzieningen ingebouwd om integratie met e-mail service providers mogelijk te maken. Omdat reeds enkele klanten gebruik maken van YourMailingListProvider is besloten in versie Logicworks CRM 7.1 allereerst een koppeling met deze provider te realiseren.
Vraag en Antwoord