Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Home »  Producten »  Logicworks CRM
LOGICWORKS CRM
Relatiebeheer
Marketing management
Verkoop management
Projectadministratie
Abonnementenbeheer
Klantenservice
Integratie
Workflow management
Maatwerk
Analyses & rapportages
Schermvoorbeelden
Instructie(films)
 

Logicworks CRM oplossingen

Of u nu op zoek bent naar een krachtige of een gebruiksvriendelijke CRM oplossing voor het beheren van uw relaties, met Logicworks CRM oplossingen beschikt u altijd over de juiste uitkomst. Onze (online) CRM software is specifiek ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen, waarmee zij effectiever kunnen werken en klanten een betere service kunnen verlenen.

De informatie op deze website geeft u een overzicht van de vele mogelijkheden van Logicworks CRM. Wilt u weten welke CRM Editie het beste aansluit bij uw behoeften of wilt een graag een vrijblijvende (online) productdemonstratie, neem dan contact met ons op voor vrijblijvende afspraak met een van onze consultants.

De voordelen

Naast het gebruiksgemak en alle basisfuncties voor het optimaal beheren van uw relaties hebben onze Logicworks CRM oplossingen uiteraard nog meer te bieden. Ontdek ook waarom onze klanten zo enthousiast zijn over Logicworks CRM.  lees verder »

Edities vergelijken

De noodzaak om klantgericht te werken is onontkoombaar. Maar ook al opereert u in dezelfde branche als uw concurrent, toch zullen uw behoeften veelal niet hetzelfde zijn. Afhankelijk van uw wensen kunt u daarom kiezen uit een drietal Logicworks CRM edities.  lees verder »

Maak kennis met Logicworks CRM

Een van de voordelen van Logicworks CRM oplossingen is de op Microsoft Office gebaseerde gebruikersinterface. Gebruikers kunnen hierdoor zonder uitgebreide training aan de slag en er gaat geen tijd verloren aan langdurige opleidingstrajecten. Een afbeelding zegt echter meer dan duizend woorden, dus overtuig uzelf van de gebruiksvriendelijke interface van Logicworks CRM. lees verder »
Logicworks CRM gratis downloaden

Direct naar

Productbrochure

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

CRM systemen vergelijken

Logicworks CRM online

Klanten

Logicworks CRM klanten