Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Home »  Producten »  Logicworks CRM »  Relatiebeheer
LOGICWORKS CRM
Relatiebeheer
Marketing management
Verkoop management
Projectadministratie
Abonnementenbeheer
Klantenservice
Integratie
Workflow management
Maatwerk
Analyses & rapportages
Schermvoorbeelden
Instructie(films)
 

Logicworks CRM relatiebeheersysteem

Met de toegankelijke gebruikersinterface van het Logicworks CRM relatiebeheersysteem bent u altijd verzekerd van een overzichtelijk en compleet beeld van uw relaties. Vanuit iedere relatie heeft u direct toegang tot de actuele en historische klantcontacten, verkoopkansen, offertes, contracten en supportissues.

Door goed geïnformeerd te blijven over alle interacties en afspraken met uw relaties krijgt u een beter inzicht in hun behoeften. Dit stelt u in staat uw dienstverlening hier beter op af te stemmen en uw marketing, verkoop en klantenservice te verbeteren. Een bijkomend voordeel is dat medewerkers beter geïnformeerd zijn en zich daarom optimaal kunnen richten op het uitbouwen van klantrelaties.

Intuïtief CRM relatiebeheer

Door de centrale rol van een relatie (organisaties en personen) in Logicworks CRM relatiebeheer heeft de gebruiker vanuit één punt direct toegang tot alle relevante gegevens. U ziet in één oogopslag de volledige contacthistorie, gespreksverslagen en gerelateerde verkoopkansen, campagnes, supportvragen, contracten, etc. Zo heeft u met het Logicworks CRM relatiebeheersysteem alle mogelijkheden om het maximaal resultaat te halen uit uw professionele relatiebeheer.

Uitgebreide klantsegmentatie

Voor gerichte en effectieve marketingacties en analyses is het van belang dat u relaties snel en op een eenvoudige wijze kunt indelen. Met Logicworks CRM kunt u relaties op eenvoudige wijze indelen naar branche, regio, bedrijfsgrootte, interesse of uw eigen organisatiespecifieke criteria definiëren. Voor (periodieke) direct mail acties kunt u via de uitgebreide zoek- en selectiefuncties snel de relevante relaties selecteren.

Agenda

Plan uw afspraken, telefoongesprekken en andere activiteiten of plan deze voor een collega via de groepsagenda. Categoriseer de afspraken en activiteiten door uw eigen typering aan te brengen in het relatiebeheersysteem. Met behulp van de herinneringen, een overzichtelijke groepsagenda en de automatische Microsoft Outlook synchronisatie weet u zeker dat u nooit meer een afspraak vergeet.

Gepersonaliseerde correspondentie

Met behulp van Microsoft Word, E-mail en Etiket sjablonen kan de opmaak van uitgaande bedrijfscorrespondentie volledig worden gestandaardiseerd. Het gebruik van samenvoegvelden zorgt ervoor dat alle correspondentie automatisch en op correcte wijze wordt gepersonaliseerd. Medewerkers kunnen zich zo concentreren op de inhoud van hun boodschap en zijn geen tijd meer kwijt aan de opmaak van documenten.

Controle op dubbele invoer

De controlefunctie op dubbele invoer waarschuwt u zodra vergelijkbare relatiegegevens worden ingevoerd. De standaard wijze waarop de controle op dubbele invoer wordt uitgevoerd kan door de gebruiker zelf worden verfijnd. En mochten toch dubbele relaties ontstaan in Logicworks CRM relatiebeheer, dan voegt u deze eenvoudig samen met behoud van de complete historie.

Postcode database

Een juist adres is van essentieel belang voor ieder relatiebeheer systeem. Bij de invoer van het adres van een Nederlandse relatie kunt u dan ook volstaan met de postcode en het huisnummer. Logicworks CRM vult vervolgens zelf de ontbrekende adresgegevens in. Met deze functie bespaart u niet alleen tijd, maar zorgt tevens voor minder fouten in uw adressenbestand.

Relatiegegevens importeren

Met de standaard importfunctie leest u eenvoudig leads en contactgegevens in Logicworks CRM uit diverse bronnen, zoals uw website, beurzen, KvK, etc. De gebruiksvriendelijke Drag en Drop functie en de mogelijkheid om regels te definiëren ter voorkoming van duplicaten zorgt in ons relatiebeheersysteem voor een snelle en probleemloze import.
Door gebruik te maken van Workflow Regels kunnen nieuwe activiteiten en verkoopkansen automatisch worden aangemaakt en toegewezen aan de juiste Logicworks CRM gebruiker. Zo blijft geen verkoopkans onbenut.


Bij ons kunt u de verschillende CRM systemen vergelijken, waardoor u direct ontdekt welke editie het best bij u en uw organisatie past.
Logicworks CRM gratis downloaden

Direct naar

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

CRM systemen vergelijken

Logicworks CRM online