Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Home »  Support »  Consultancy
SUPPORT
Klantportal
Supportaanvraag
Download CRM Demo
Productbrochures
Consultancy
Nieuwsbrief
Release Notes
Start supportsessie
 

Consultancy

Om te zorgen dat organisaties onze producten snel en probleemloos kunnen implementeren, integreren en gebruiken, bieden wij een uitgebreid pakket aan dienstverlening aan. Afhankelijk van de beschikbare capaciteit en kennis binnen uw organisatie kan waar nodig gebruik gemaakt worden van ons serviceaanbod.

Implementatie

Alle door Logicworks geleverde CRM Software kunnen op verzoek door ons worden geïmplementeerd en geconfigureerd. Hierbij kunnen wij tevens zorgdragen voor de noodzakelijke gegevensconversie en integratie van de software met uw bestaande front- en backoffice systemen.

Maatwerk

Mocht de standaard functionaliteit van onze CRM oplossingen niet (meer) toereikend zijn om aan de bedrijfsspecifieke behoeften te voldoen, dan kan maatwerk een uitkomst bieden. Het maatwerk kan variƫren van het toevoegen van een veld, het realiseren van een hardwarekoppeling tot het ontwikkelen van een compleet nieuwe module.

Trainingen

Logicworks geeft trainingen voor de beginnende tot de zeer gevorderde gebruiker en applicatiebeheerders. De cursussen zijn flexibel en praktijkgericht, zodat de opgedane kennis direct kan worden toegepast.
Logicworks CRM gratis downloaden

Direct naar

Maak een afspraak

Nieuwsbrief