Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Home »  Verkoop »  Partners
VERKOOP
Maak een afspraak
Stuur mij informatie
Partners
 

Partners

Een CRM oplossing staat nooit op zichzelf. Logicworks werkt daarom nauw samen met diverse partners om aan de wensen en behoeften van onze klanten te kunnen voldoen. De onderstaande lijst geeft een overzicht van onze belangrijkste partners op het gebied van systeemintegratie en online hosting van Logicworks CRM.
E-mail marketing

De Ruiter ICT Advies

De Ruiter ICT Advies is gespecialiseerd in Hosted VoIP oplossingen, waarmee u beschikt over uw eigen telefooncentrale in de cloud. Met de DrICTVoip software heeft Logicworks CRM een koppeling gerealiseerd met Broadsoft, KPN ÉÉN en Asterisk centrales.
DCentralize

d-centralize

Met het product Pro6PP ontsluit d-centralize de vrije geografische postcode-gegevens via hun webservice. Met deze koppeling wordt na het invoeren van de postcode het volledige adres opgehaald en overgenomen in Logicworks CRM. Invoeren van adresgegevens kan zo zeer eenvoudig en foutloos gebeuren.
E-mail marketing

MailChimp

MailChimp is een van de grootste aanbieders van online e-mail marketing software ter wereld, waarmee u zelf uw e-mail nieuwsbrieven opmaakt en verstuurt. Met behulp van de MailChimp API synchroniseert Logicworks CRM op de achtergrond alle mailinglijsten ten behoeve van uw e-mail marketing communicatie en nieuwsbrieven.
MailExpert

MailExpert

MailExpert is aanbieder van de online e-mail marketing software EasyMail Pro, waarmee u zelf e-mail nieuwsbrieven kunt maken en versturen. Met behulp van de MailExpert API synchroniseert Logicworks CRM op de achtergrond alle mailinglijsten ten behoeve van uw e-mail marketing communicatie en nieuwsbrieven.
NSO Groep

NSO Netwerk & Systeem Ondersteuning

NSO implementeert, beheert en biedt ondersteuning op het gebied van ICT netwerken en systemen. Daarnaast is de partner gespecialiseerd dienstverlener op het gebied van beheerde diensten. Met het product 'Uw Bureaublad' biedt NSO bijvoorbeeld een complete online werkplek. Met een thin-client, pc of laptop en een internet verbinding heeft u op een veilige en flexibele manier toegang tot al uw e-mail, documenten, Microsoft Office en Logicworks CRM.
SnelStart

SnelStart

SnelStart is leverancier van administratieve software voor het MKB. Met de SnelStart API worden wijzigingen in uw debiteur- en crediteurgegevens in Logicworks CRM automatisch verwerkt in de SnelStart administratie. Ook de Logicworks CRM verkoopfacturen worden volledig automatisch overgenomen in SnelStart.
Twinfield

Twinfield

Twinfield is de eerste en grootste aanbieder voor online boekhouden in Europa. Middels de Twinfield API worden alle wijzigingen in de debiteur- en crediteurgegevens in Logicworks CRM automatisch bijgewerkt in Twinfield. Ook verkoopfacturen worden automatisch overgenomen in Twinfield en betalingen verwerkt in Logicworks CRM. Zo heeft u op ieder ogenblik in Logicworks CRM een helder inzicht in de openstaande posten en omzetgegevens.
UNIT4 Multivers

UNIT4

Onder de naam UNIT4 Multivers levert UNIT4 administratiesoftware voor het MKB. Via de Multivers API worden wijzigingen in uw debiteur- en crediteurgegevens automatisch bijgewerkt in Multivers. Ook verkoopfacturen worden automatisch geboekt in Multivers en betalingen verwerkt in Logicworks CRM, zodat uw openstaande posten en omzetgegevens ook zichtbaar zijn in Logicworks CRM.
E-mail marketing

Your Mailing List Provider

YMLP is een internationale aanbieder van de betaalbare online e-mail marketing software, waarmee u zelf uw e-mail nieuwsbrieven opmaakt en verstuurt. Met behulp van de YMLP API synchroniseert Logicworks CRM op de achtergrond alle mailinglijsten ten behoeve van uw e-mail marketing communicatie en nieuwsbrieven.
Logicworks CRM gratis downloaden

Direct naar

Nieuwsbrief

CRM systemen vergelijken

Logicworks CRM online

Klanten

Logicworks CRM klanten